Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020, 11:23

Slovenija uvodi restrikcije za putnike i iz Hrvatske, Francuske i Češke

Putnici iz Hrvatske, Francuske i Češke Republike od danas se smatraju rizičnim i moraće da se podvrgnu određenim restrikcijama prilikom ulaska U Sloveniju, prenela je agencija SAT.

Građani koji dolaze iz zemalja sa tzv "žžute liste" mora će da provedu, bez izuzetka, dve nedelje u karantinu, osim u slučaju da su u tranzitu, rezervisali smeštaj u periodu dok je Slovenija bila otvorena ili imaju sa sobom sertifikat koji dokazuje da su testirani negativno na korona virus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U Sloveniji je ovih dana registrovan porast broja novoobolelih, uglavnom slučajeva koji su stigli iz neke od zemalja bivše SFR Jugoslavije.

Od danas su Belgija i Holandija stavljene na "zelenu listu" 22 zemlje čiji građani mogu da uđu u Sloveniju bez ikakvih ograničenja.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.