Izvor: Radio 021, 13.Jul.2020, 11:33

Skoro 60 miliona dinara za pretvaranje zelene površine u parking na Bulevaru Evrope

Grad će iz budžeta dati skoro 60 miliona dinara sa PDV-om kako bi se više od 4.000 kvadrata zelenila na Bulevaru Evrope pretvorilo u 181 parking mesto.

Posao je na upravo završenom tenderu pripao grupi ponuđača koju čine "Put-invest", "Suuniko solutions" i "AB & CO geosystems", a koje su bile jedini učesnici javne nabavke. One su navele da će posao završiti u roku od 150 kalendarskih dana, tj. pet meseci.

Projekat predviđa da se zeleni pojas koje se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << između kolovoza i biciklističke staze na Bulevaru Evrope, između Futoške ulice i Ulice Janka Veselinovića, u dužini od oko 1,4 kilometra, pretvori u parkinge i to u dve faze.

Prva faza za koju je sada završen izbor izvođača radova odnosi se na delove Bulevara Evrope od Ulice Janka Veselinovića do Hadži Ruvimove (54 parking mesta), od Hadži Ruvimove do Branka Bajića (49 parking mesta) i od Branka Bajića do Futoške ulice (78 parking mesta). Druga faza obuhvata izgradnju parkinga od Ulice Kornelija Stankovića do Ulice Janka Veselinovića (20 parking mesta).

Više o projektu pretvaranja više hiljada kvadarata zelene površine u parking pročitajte OVDE.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Projekat vredan 60 miliona dinara: Novi Sad dobija nova parking mesta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Grad će iz budžeta dati skoro 60 miliona dinara sa PDV-om kako bi se više od 4.000 kvadrata na Bulevaru Evrope pretvorilo u 181 parking mesto...Posao je na upravo završenom tenderu pripao grupi ponuđača koju čine "Put-invest", "Suuniko solutions" i "AB & CO geosystems", a koje su bile jedini učesnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.