Izvor: Radio 021, 06.Sep.2020, 22:21

Širom Francuske ubijeno i povređeno više od 30 konja, u toku potraga za dvojicom osumnjičenih

Francuska policija je pokrenula poteru za dvojicom osumnjičenih za seriju brutalnih ubistava, zlostavljanja i sakaćenja konja.

Kako prenosi BBC, četrdeset policajaca je helikopterom stiglo u grad Luan nadomak Dižona, nakon što je još jedan konj napadnut u nedelju ujutru.

Na desetine konja je ubijeno ili osakaćeno širom Francuske ove godine, što je izazvalo bes javnosti.

Policija ne zna zašto su ove životinje na meti, kao ni da li je to delo jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osobe ili su raniji napadi inspirisali imitatore, koji su pokušali da ponove taj zločin.

Tokom poslednjeg napada, vlasnik konja je pozvao policiju u nedelju oko dva ujutru nakon što je video svetlost u dvorištu svog imanja.

Širom Francuske je prijavljeno više od 30 ovakvih slučajeva, u kojima su konji ostajali bez ušiju, genitalija, a jedan je pronađen sa izvađenom utrobom.

Ministar poljoprivede Žulijan Denormandi je obećao da će odgovorni biti privedeni pravdi.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Serija zlostavljanja i sakaćenja konja u Francuskoj, ubijeno i povređeno više od 30

Izvor: Luftika.rs, 07.Sep.2020, 10:11

Francuska policija je pokrenula poteru za dvojicom osumnjičenih za seriju brutalnih ubistava, zlostavljanja i sakaćenja konja.. Kako prenosi BBC, četrdeset policajaca je helikopterom stiglo u grad Luan nadomak Dižona, nakon što je još jedan konj napadnut u nedelju ujutru.. Na desetine konja je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.