Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2018, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scena zbog koje smo svi poželeli da smo Anđela iz serije „Jutro će promeniti sve“

Serija „Jutro će promeniti sve“ okupila je armiju fanova koji sa nestrpljenjem čekaju epizode od ponedeljka do četvrtka, a pred samo finale emitovanja jedna scena je postala viralna, pa su se čak i oni koji ne gledaju pronašli u njoj, piše Noizz.
Radnja prati živote četvoro ljudi u tridesetim godinama koji ni na poslovnom, ni na privatnom planu nisu pronašli mir. Filip, Anđela, Ljuba i Saša su ortaci koji se u smornom vremenu bore za mesto pod suncem. Anđela, čiji lik tumači >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Jovana Stojiljković bila je centralna figura 32. epizode pod nazivom „Patike za trčanje“.
Anđela je ozbiljna, vredna i posvećena, završila je psihologiju i asistent je na filozofskom fakultetu i sprema doktorat.
Međutim, njena pozicija i budućnost počinju da se „klimaju“ kada na njeno mesto postave Mladena Dimitrijevića.
Pravo niotkuda, bez znanja profesora Ćirića koji je bio Anđelin mentor i podrška tokom studija.
Budimo Andjela, da nam procveta zemlja#jutrocepromenitisve
— krava muzara (@kravicamuuu) November 29, 2018

Nije teško zamisliti kako je biti u Anđelinoj koži kada sazna da je sav trud koji je godinama uložila u školovanje na staklenim nogama. Niti je tajna da u Srbiji mnogi dobijaju posao preko rodbinske veze, stranačkog zapošljavanja ili jednostavno „na lepe oči“.
Korumpiranom sistemu u akademskom krugu prisustvovali su mnogi, i nije čudo što je Twitter grmeo od besa koji su osetili gledajući Anđelu na delu.
Zato smo svi mi pomalo Anđela koja odlučuje da se suoči sa Mladenom, dok u pozadini dominira pesma Mimi Mercedez „Patike za trčanje“. Pogledajte kako je Jovana Stojiljković izdominirala u pomenutoj sceni.



SVI SMO MI ANDJELA.#jutrocepromenitisve #dramskaserija #tvserija #rts1 #jovanastojiljkovic
Gepostet von Jutro će promeniti sve am Freitag, 30. November 2018

Epizoda emitovana u četvrtak bila je uvod u završnicu serije, a povodom emitovanja finalnih epizoda „Jutro će promeniti sve“, ekipa serije je odlučila da obraduje fanove.
Ukoliko ste nestrpljivi da prvi saznate šta se na kraju dogodilo sa sudbinama Saše, Anđele, Filipa i Ljube iz serije „Jutro će promeniti sve“, 9. decembra u 19.30 u Kinoteci imaćete priliku da prvi pogledate poslednje tri epizode serije i sretnete svoje omiljene glumce i razgovarate sa njima.
Poslednja, trideset deveta epizoda, emitovaće se na Javnom servisu u sredu 12. decembra čime se ujedno i završava dramska serija koja je pratila živote četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih u Beogradu. Njihove emocije, nade, strahove, snove, ljubavi, preispitvanja, sazrevanja, ambicioznost, beznađe, gubitak ali i povratak vere u ljude, okolnosti i vremena.
Gde su i šta rade Drezik i Anita iz „Nestašnih godina“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.