Samsungov telefon za one koji ne žele da budu povezani na internet

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsungov telefon za one koji ne žele da budu povezani na internet

Samsung je napravio pametni telefon za korisnike koji ne žele da budu spojeni na internet.

Galaxy J2 Pro ima slične specifikacije i dizajn kao i ostali visokokvalitetni Samsungovi pametni telefoni, ali ne može da pokrene neke aplikacije i spoji se na internet.

Samsung je saopštio kako je J2 Pro namenjen da pomogne studentima da ostanu fokusirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na učionicu, a ne da konstantno proveravaju poruke i sadržaje na Snapchatu, Facebooku i drugim aplikacijama.

Kompanija je ponudila i popust za kupce od 18 do 21 godine za uređaj čija je regularna cena 186 dolara. Uređaj dolazi u crnoj i zlatnoj boji, ima AMOLED ekran do pet inča, 1,5 gigabajta RAM-a i prostor za mikro SD karticu. Tu je i prednja kamera od pet megapiksela, te kamera na poleđini od osam megapiksela.

Na mobilnom se nalaze sve aplikacije koje ne zahtevaju povezivanje na internet kako bi funkcionisale. Ovaj mobilni namenjen i za mlađu decu čiji roditelji žele kontrolu nad njihovom upotrebom.

Nije objavljeno kada će J2 Pro biti dostupan u zemljama van Južne Koreje.

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.