Izvor: Radio 021, 23.Apr.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine dočekuju Železničar: "Samo sa publikom možemo korak bliže cilju"

Rukometaši Vojvodine dočekaće u sredu, 24. aprila, niški Železničar u jednom od najvažnijih mečeva ove sezone.

Aktuelni šampion Vojvodine ima tri pobede u tri kola plej-ofa, dok stari rival, niški Železničar, ima pobedu manje. Vojvodina i Železničar su se već susreli u SEHA ligi, pa će im ovo biti već peti susret u sezoni. Vojvodina je u tim susretima ostvarila tri pobede, a jedan meč je završen remijem.

Šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kaže da je Železničar izuzetna ekipa i da sada pada u vodu činjenica da su protiv njih ostvarivali dobre rezultate u ovoj sezoni. Prema njegovim rečima, ovaj meč je nešto sasvim drugačije.

"Ekipa koju vodi Veselin Vujović iz dana u dan je sve kompaktnija. Doveli su ogroman broj igrača. Mnogo je uloženo u taj tim. Imaju sjajne pojedince. Neće nam biti lako. Treba da budemo vrlo koncentrisani svih 60 minuta. Svaki detalj će biti važan. Očekujem sjajnu rukometnu predstavu. Pozivam navijače koji su bili sjajni u prethodnom duelu protiv Železničara u četvrtfinalu Kupa, kao i protiv Dinama na početku plej-ofa da nam pomognu. Potrebni su nam jako, jako. Samo sa njima možemo korak bliže krajnjem cilju. Ovo je bitka za Srbiju", poručuje Rojević.

Utakmica između Vojvodine i Železničara igra se u sredu, u SC "Slana bara", sa početkom u 18:30 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.