Izvor: Radio 021, 14.Feb.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik pao sa gradilišta u Čačku, zadobio povrede opasne po život

Muškarac star 32 godine zadobio je danas teške telesne povrede na gradilištu nemačke kompanije "Forverk" kada je pao sa visine od 17 metara.

Portparolka čačanske Opšte bolnice Biljana Kočović izjavila je da je muškarac u tu zdravstvenu ustanovu primljen sa teškim povredama.

"Nakon hirurške intervencije on je i dalje vitalno nestabilan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Povrede su opasne po život", navela je Kočović, preneo je RTS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
U julu prošle godine položen je kamen temeljac za izgradnju kompanije "Forverk" u Preljini, kod Čačka. Ta kompanija će napraviti pogon na šest hektara i zaposliti radnike na proizvodnji rezervnih delova za automobilsku industriju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NA GRADILIŠTU: Radnik pao sa visine od 17 metara

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2019

Radnik na gradilištu nemačke kompanije "Forverk" u Preljini teško je povređen kada je pao sa visine od 17 metara BEOGRAD - Radnik na gradilištu nemačke kompanije "Forverk" u Preljini teško je povređen kada je pao sa visine od 17 metara, javila je Radio televizija Srbije.Portparolka...

Nastavak na Večernje novosti...

PAO SA 17 METARA VISINE: Radnik povređen na gradilištu u Čačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019, 09:23

Nakon hirurške intervencije on je i dalje vitalno nestabilan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege..Muškarac od 32 godine zadobio je teške telesne povrede na gradilištu kada je pao sa visine od 17 metara...Portparolka čačanske Opšte bolnice Biljana Kočović izjavila je da je muškarac u tu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Čačak: Radnik teško povređen na gradilištu nemačke kompanije

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2019

Muškarac star 32 godine zadobio je teške telesne povrede na gradilištu nemačke kompanije "Forverk" kada je pao sa visine od 17 metara...Portparolka čačanske Opšte bolnice Biljana Kočović izjavila je juče da je muškarac u tu zdravstvenu ustanovu primljen s teškim povredama...- Posle hirurške...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.