Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2020, 08:49

RTV je iznedrio novu kraljicu gafova: Voša igrala pred milion gledalaca, a rezultat je posebna priča

Voditeljka vesti u jutarnjem programu RTV-a verovatno nije imala vremena da pre ulaska u studio pročita spremljen tekst.
Tako je napravila jedan od najjačih gafova u istoriji srpskih vesti, kada je pokušala da obavesti gledaoce o utakmici na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.
Fudbaleri Vojvodine uspeli su da obezbede plasman u polufinale Kupa Srbije, nakon penala protiv Mladosti iz Lučana, rezultatom 5:4.
A evo kako je to zvučalo na RTV-u.
На Карађорђу милион >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << гледалаца а тек резултат после пенала 😂 pic.twitter.com/43zmnc1MuD
— Red Star Belgrade (@RSBForum) June 5, 2020

Voditeljka je napravila gaf, istakavši da je meč odigran pred milion gledalaca i da je Vojvodina pobedila posle penala sa 5,4.
Naravno, greške se dešavaju i sastavni su deo svakog posla, ali je sigurno da će se ova dugo prepričavati.
Izvor: Blic Sport
Top 10 grešaka naših voditelja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.