Izvor: Radio 021, 12.Jul.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R.Keli uhapšen zbog optužbi za seksualno iskorišćavanje maloletnika

Američki pevač R. Keli uhapšen je u Čikagu nakon što je protiv njega podignuta optužnica po 13 tačaka, saopštio je portparol kancelarije američkog tužioca Džozef Ficpatrik.

Ficpatrik je objasnio da optužnica uključuje dečiju pornografiju, podsticanje maloletnika na seksualne odnose i ometanje pravde. On je dodao da će detalji privođenja biti objavljeni kasnije danas.

Ovo je drugo hapšenje 52-ogodišnjeg Kelija ove godine zbog optužbi za seksualno iskorišćavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Dobitnik Gremija uhapšen je u februaru po 10 tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje, u koje su bile uključene četiri žene, od kojih su tri u to vreme bile maloletne.

Keli se izjasnio da nije kriv i pušten je uz kauciju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.