Pseći špacirung u subotu u bašti Eđšega, biraju se naj-njuške

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pseći špacirung" u subotu u bašti Eđšega, biraju se "naj-njuške"

"Pseći špacirung" održaće se u subotu, 15. septembra, u bašti Eđšega, u Ulici Antona Čehova 4.

Ovaj događaj organizuju "Eđšeg - kulturna stanica" i "Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - Spans".

Pored svakodnevne brige o napuštenim životinjama i informativno-savetodavne uloge, udruženje Spans organizuje humanitarno druženje sa revijom pasa uz muziku DJ Dusty-ja. Cilj pokretanja događaja je prvenstveno da se učesnici dobro zabave sa svojim ljubimcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da se prikupe dobrovoljne donacije za pokrivanje troškova, kao i hrana za pse i mačke o kojima brine udruženje.

Od 16:30h svi zainteresovani mogu prijaviti učešće svojih ljubimaca, a od 17:30 sledi špacirung, nakon čega će žiri nagraditi "najnjuškice". Nakon ovog događaja, od 20 časova, program se nastavlja i svi su pozvani da se pridruže ovom subotnjem druženju uz muziku.

Više informacija o događaju možete pronaći OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbor za naj-njušku u subotu u bašti Eđšega

Izvor: NoviSad.com, 14.Sep.2018

„Pseći špacirung“ biće održan u subotu, 15. septembra, u bašti Eđšega, u Ulici Antona Čehova 4..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.