Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pseća mafija u Nemačkoj obrće milijarde od prodaje pasa iz Srbije (VIDEO)

Pseća mafija sa Balkana. To je posao vredan milijarde. Profiti se mogu porediti sa onima od trgovine drogom ili oružjem. Reporterka DW zabeležila je ilegalnu prodaju pasa na ulicama u Nemačkoj, akcije hapšenja krijumčara…
Nemačko udruženje za zaštitu životinja procenjuje da većina pasa koji se ilegalno izvoze iz zemalja istočne Evrope i sa Balkana završava na nemačkom tržištu.
Psi se kupuju jeftino, a onda se u Nemačkoj prodaju tri ili četiri puta skuplje. Izvoze se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i psi lutalice. U svemu tome veliku ulogu igraju i korumpiranu veterinari, piše DW.
Reporterka Dojče velea zabeležila je ilegalnu prodaju pasa na ulicama u Nemačkoj, akcije hapšenja krijumčara, razgovarala sa predstavnicima udruženja za zaštitu životinja u Nemačkoj i tragove kriminalnih grupa pokušala da pronađe u Rumuniji…
Italija: Za ostavljanje životinja na ulici kazna 10.000€ ili godinu dana zatvora


Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.