Izvor: Radio 021, 28.Apr.2021, 11:14

Prvomajsko Presluškivanje: Da nam živi, živi rad

Posle prošlonedeljnog slavljeničkog 50. izdanja, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 30. april, pripremaju emisiju koja slavi rad.

Prvomajsko izdanje presluškivanja biće posvećeno herojima radničke klase, radničkim pesmama, borbi za prava i običnom, vrednom čoveku.

U izboru pesama, agentima Gorici Nikolin, Zoranu Striki i Dragani Prici Kovačević, pridružiće se, kao i uvek, njihovi vredi doušnici.

Presluškivanje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << emituje u premijernom terminu petkom u 20h na Radiju 021 (uživo slušajte OVDE), a u repriznom terminu nedeljom u podne. Nova emisija se može pronaći onlajn svake subote na portalu 021.rs i na Mixcloud nalogu Radija 021, kao i Fejsbuk, Tviter i Instagram profilima Presluškivanja.

Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kom su agenti birali najbolje pesme iz svih prethodnih izdanja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.