Pronađen ženski leš, sumnja se da je reč o ubistvu

Izvor: Blic, 26.Maj.2010, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen ženski leš, sumnja se da je reč o ubistvu

Na ulazu u Novi Sad, u šumici pored puta, pronađen je ženski leš s povredama koje ukazuju na postojanje krivičnog dela ubistva, rečeno je danas Tanjugu u novosadskom Višem sudu.

Dežurni istražni sudija tog suda Nenad Simović je, u utorak uveče, obavio uviđaj na putu ka Gradskom strelištu, gde je pronađeno beživotno telo osobe identifikovane kao M. N. (33), s prebivalištem u Beogradu.

Radi utvrđivanja uzroka smrti, telo je prebačeno na Institut za sudsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medicinu u Novom Sadu a predmeti pronađeni na licu mesta preuzeti su na veštačenje, navedeno je u sudskom saopštenju.

Mesto u blizini Kaćkog mosta na ulazu u grad, gde je pronađen ženski leš, područje je kraj puta na kojem se okupljaju prostitutke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.