Promocija knjiga o Milunki Savić i Vojvodi Vuku 21. aprila

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjiga o Milunki Savić i Vojvodi Vuku 21. aprila

Povodom obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata, u petak 21. aprila se u Muzeju Vojvodine održava promocija knjiga "Milunka Savić - vitez Karađorđeve zvezde i Legije časti" i "Vojvoda Vuk - ratnička legenda".

Autori knjiga su istoričari dr Vidoje Golubović - naučni saradnik u Institutu za međunarodnu politiku i privredu u Beogradu i predsednik Saveza Udruženja ratnih dobrovoljaca 1912-1918, njihovih potomaka i poštovalaca, Predrag Pavlović - pukovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << JNA u penziji i dugogodišnji predavač nacionalne i vojne istorije na Vojnoj akademiji u Beogradu i Novica Pešić - novinar i publicista.

O knjigama će govoriti jedan od autora - dr Vidoje Golubović iz Beograda i Zoran Kolundžija, vlasnik i urednik Izdavačke kuće "Prometej", pokretač i urednik Edicije SRBIJA 1914-1918.

U okviru promocije knjiga biće upriličen i muzički program.

Ulaz je slobodan.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.