Izvor: Radio 021, 11.Apr.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekcija i diskusija o filmu "Erin Brockovich" u petak u Američkom kutku

Film "Erin Brockovich" biće prikazan u petak, 12. aprila u Američkom kutku, Kej žrtava racije 2b.

"Erin Brockovich" je američki biografski film iz 2000. Godine, inspiriran istinitom pričom o ženi koja je pokrenula sudsku tužbu protiv energetske korporacije "Pacific Gas and Electric Company" (PG&E). Džulija Roberts za portret Erin Brokovič osvojila je Oskar, Zlatni globus i BAFTA-u te nagradu udruženja holivudskih glumaca, a sve u kategoriji najbolje glavne glumice. Sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << film bio je nominovan za Oskara u kategorijama najboljeg filma i reditelja.

Nakon projekcije prisutni će biti pozvani da diskutuju o temama predstavljenim u filmu. Cilj programa je da poboljša veštine upotrebe engleskog jezika i razvijanje kritičkog mišljenja.

Diskusija će se odvijati na engleskom jeziku, a vodiće ga Sofija Simić.

Program će početi u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.