Izvor: Radio 021, 29.Mar.2020, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv više od 300 starijih građana zbog izlaska na ulicu

Direktor policije Vladimir Rebić kazao je da su do sada procesuirane 1.253 osobe zbog kršenja policijskog sata i 678 građana zbog neprimenjivanja mere samoizolacije.

On je naveo da je "dnevno konstantan broj" osoba koje ne poštuju mere Vlade i da između 100 i 120 ljudi krši policijski čas, među kojima je 40 starijih od 65 godina.

Rebić je za televiziju Prva rekao da su do sada procesuirane 303 osobe starije od 65 godina koje su prekršile meru neizlaska iz svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << domova.

Prema njegovim rečima, broj krivičnih prijava je smanjen "barem za četvrtinu" u odnosu na početak vanrednog stanja.

Direktor policije je podsetio da policijski čas vikendom počinje u 15 časova.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.