Poznati srpski sektolog o jezivim ritualima: Izvlačio sam živu decu iz grobnica! (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2022, 09:53

Poznati srpski sektolog o jezivim ritualima: Izvlačio sam živu decu iz grobnica! (VIDEO)

Dimitrije Pastuović, poznati srpski sektolog, ceo život proveo je izučavajući podložnost naših prostora razvoju sekti, prisustvu sekti na ovoj teritoriji kao i izučavanju njihovih rituala.
Otkrio je iz kakvih je sve situacija izbavljao mlade, ističući da su neki prizori bili jezivi!
– Sektaški rituali su daleko od onoga što je blisko i razumljivo običnom čoveku i svojevrstan su prikaz izopačenog uma, od konzumiranja umočenog peciva i hleba u životinjsku krv, preko spavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u grobnicama, prostituisanja, ubistava i samoubistava do orgijanja, pripadnici sekti ne prezaju ni od čega vodeći se principom kontriranja svemu što je hrišćansko – započinje priču sektolog.
Posebno je istraživao jednu od najopasnijih sekti na svetu – „Crna ruža“.
– Više puta sam ulazio na njihove obrede i nalazio ih na crnim misama. Misa počinje uglavnom na skrovitim mestima ili grobnicama spremljenim za sutrašnju sahranu. Oni se skupe, a pošto ih mrzi da mese hleb, kupe neke žu-žu pogačice koje kasnije natope krvlju zeca ili neke životinje.
Sve se to dešava uz upotrebu narkotika i na kraju se završava orgijama. Novi član koji se inicira ima jedan od uslova da prespava u grobnici koja je spremna za sutrašnju sahranu – ističe Dimitrije.
FOTO: PROFIMEDIA Pastuović opisuje kontakt sa onima koje pronađe u grobnicama!
– Izvlačio sam ih iz grobnica. Prosto je neverovatno kakav je to prizor i koliko su izbezumljeni. Nalazio sam i decu od 14-15 godina!
Edukacija o prisustvu sekti na našim prostorima je minimalna, a Pastuović upozorava da je upravo izostanak edukacije o opasnosti i destruktivnosti sekti u Srbiji razlog zbog kog im se lakoverno, i iz neznanja pristupa, prenosi stil.kurir.rs.
Neophodnost da o sektama počne da se priča ne samo kada se dogodi neka tragedija, već da se konstantno podiže svest o destruktivnosti ovih organizacija je više nego jasna.

– Mislim da država mora ozbiljnije da reaguje u borbi protiv sekti. Problem je što se većina sekti ne naziva tako, već su dobile status verske zajednice i zahtevaju ista prava kao i recimo hrišćanstvo. Važno je napomenuti da hrišćanstvo ne radi to što oni rade ljudima. U edukaciji o problemu i roditelji treba da imaju ključnu ulogu – ističe Pastuović.
On tvrdi da je „Crna ruža“ najopasnija sekta i kod nas i u svetu, da je nastala iz Satanine crkve Antona Šandora la Veja i da se na našim prostorima vezuje za ritualna ubistva i samoubistva. Kako kaže, svi njeni članovi uglavnom završavaju tragično, tako što budu ubijeni ili se sami ubiju.
– Što se tiče novosti o „Crnoj ruži“, njene žrtve me jako često zovu da bi tražili pomoć (kad kažem žrtve mislim na porodice zavrbovanih članova, jer su oni takođe žrtve). Ne bih mogao sada navoditi primere jer nisam dobio saglasnost, a ne mogu to da uradim bez toga. Što se tiče novootkrivenih satanističkih sekti naravno da ih ima… ali je centrala ista… oni mutiraju i menjaju oblik i imena – cilj im je apsolutno isti – pojašnjava sektolog Dimitrije Pastuović.
Izvor: stil.kurir.rs
U najvećem sektaškom masakru na svetu otrovano više od 900 ljudi, zajedno sa decom i ljubimcima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.