Izvor: Radio 021, 10.Dec.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica plaća blizu 80.000 funti fotografu da ih prati na putovanjima

Anonimna porodica iz Velike Britanije koja želi da proputuje svet traži "lifestyle" fotografa koji bi ih za 80 hiljada funti godišnje pratio na tom putovanju i fotografisao, piše "The Independent".

Oglas, na koji se mogu prijaviti profesionalni fotografi, objavljen je na Perfocalu. Svi troškovi - putovanja, hrana i smeštaj - pokriće porodica, uključujući 30 dana odmora.

Već u februaru bi putovanja mogla da počnu, a oglas je okarakterisan kao "sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prilika za koju je potrebna velika posvećenost".

Zahteva rad do 10 sati dnevno, a prava osoba mora biti fleksibilna, u mogućnosti da napusti zemlju u kratkom roku i putuje tokom većeg dela godine. Ponekad se vraća kući na samo nekoliko dana.

"Postoji mogućnost da budemo odsutni tri meseca, jer ćemo posećivati mesta u Evropi, Americi, Južnoj Americi i Australiji gde imamo više kuća za odmor", stoji u zahtevu.

Navodi se, takođe, da će ih fotograf pratiti na događajima kao što su Grand Pri Formula jedan u Monaku i Abu Dabiju, tokom ronjenja na Maldivima, na karnevalu Rio de Žaneiru i drugim mestima.

Ugovor je na 12 meseci, ali postoji mogućnost da se produži.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.