Izvor: Radio 021, 07.Jul.2020, 18:23

Policijski čas od petka do ponedeljka u Beogradu

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Beogradu situacija alarmantna zbog virusa korona, te da od sutra počinje da važi zabrana svakog okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom i otvorenom prostoru, a od petka do ponedeljka policijski čas.

Kako je naveo, policijski čas će biti u Beogradu, mada bi "on voleo da bude u celoj Srbiji", a najverovatnije će početi u 18 sati u petak i trajati do 5 ujutru u ponedeljak.

"Računajte na zabranu kretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od petka verovatno od 18 časova do ponedeljka ujutru u 5 sati. Lično bih voleo da to bude za celu Srbiju, a da li će me Krizni štab poslušati i premijerka Brnabić - to ćemo da vidimo", poručio je Vučić.

Kako je objasnio, o svemu će razgovarati sutra sa Kriznim štabom, a više informacija biće poznato nakon sastanka. "Krizni štab će doneti konačnu odluku, možda se dogodi da policijskog časa ne bude, ako brojevi budu bolji u naredna dva dana, u šta ne verujem", rekao je Vučić.

On je u obraćanju javnosti istakao da je danas, od početka epidemije virusa korona svakako najteži dan - sa 13 preminulih osoba.

"Beograd je u kritičnoj situaciji. U skladu sa tim, preduzećemo nove mere. Od sutra je zabranjeno svako javno okupljanje više od pet ljudi, a od petka idemo na dugački policijski čas do ponedeljka", rekao je Vučić.

On je dodao da će kretanje biti obezbeđeno ljudima sa ljubimcima, majkama sa decom i penzionerima.

Autor: 021.rs, FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.