Policija i građani sprečili krađu automobila

Izvor: Blic, 24.Apr.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i građani sprečili krađu automobila

Novosadska policija saopštila je danas da je, uz pomoć građana, uhapsila dvojicu kradljivaca automobila.

Beograđanin Igor K. (27) i Nenad G. (32), državljanin Bosne i Hercegovine, terete se da su u Novom Sadu prvo ukrali "golf 4", a potom pokušali da ukradu i jedan "seat".

Po prijavi građana da nepoznata lica obijaju automobil, policija je odmah stigla na lice mesta, odakle su osumnjičeni, videvši patrolu, pobegli "golfom".

Policija ih je gonila i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pritom više puta megafonom izdavala naredbu osumnjičenima da se zaustave.

Policija je pronašla "golf" sa upaljenim motorom, a onda, ponovo uz pomoć građana, otkrila da su otrčali prema jednom hotelu gde su ubrzo potom i uhapšeni, piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.