Izvor: Radio 021, 25.Nov.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje zoniranje vodovodne mreže u Bukovcu, povremeno moguć slabiji pritisak i nestanak vode

JKP "Vodovod i kanalizacija" danas, 25. novembra počinje zoniranje vodovodne mreže u Bukovcu.

Kako je navedeno u ovom preduzeću, nakon uspešnog završetka izgradnje vodovodne mreže za drugu visinsku zonu u Bukovcu, gde je izgrađen rezervoar i nova ulična mreža u dužini 6.500 m, i s obzirom na to da su dobijeni pozitivni rezultati hemijske i mikrobiološke analize vode, počinju navedeni radovi.

Radovi koje će izvesti "Graditelj NS", trajaće do 7. decembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a tokom tog perioda pritisak u mreži u određenim delovima naselja mogao bi da bude slabiji i sa povremenim prekidima.

Radovi će se u navedenom periodu izvoditi svakodnevno, od 8 do 16 časova i, tokom tog perioda, oscilacije u pritisku, kao i povremeni nestanak vode dešavaće se u sledećim ulicama:

- Kozaračka,

- Fruškogorska,

- Partizanski put,

- Vidovdanska,

- Petra Kočića,

- Školska,

- Milice Stojadinović Srpkinje,

- Svetozara Markovića Toze,

- Stražilovska,

- Svetozara Miletića,

- Kestenjara,

- Donja Baranja i Gornja Baranja,

- Kosovska,

- Pinkijeva,

- Laze Kostića,

- Dositeja Obradovića,

- Branka Radičevića,

- Nova 1, Nova 2 i Nova 3.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.