Počinje naplata parkiranja turističkih autobusa na privremenim parkinzima u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje naplata parkiranja turističkih autobusa na privremenim parkinzima u Novom Sadu

"Parking servis" će od ovog meseca početi da naplaćuje dnevne karte za parkiranje turističkih autobusa po ceni od 1.000 dinara, saznaje 021.rs.

Ova usluga do sada se nije naplaćivala u Novom Sadu, a sada se uvodi po odluci Gradskog veća, a na predlog Nadzornog odbora preduzeća.

Kako se navodi u obrazloženju, naplata se uvodi u cilju racionalne organizacije parkiranja tokom održavanja sajamskih, vašarskih i drugih priredbi i manifestacija u Novom Sadu.

Dnevna karta će se naplaćivati na privremenim i povremenim parkinzima.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Počinje naplata parkiranja turističkim autobusima na privremenim parkinzima

Izvor: NoviSad.com, 07.Sep.2018, 09:46

"Parking servis" će od ovog meseca početi da naplaćuje dnevne karte za parkiranje turističkih autobusa, po ceni od 1.000 dinara. Naplaćivanja do sada nije bilo, a..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.