Izvor: Radio 021, 23.Jan.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela izgradnja još 438 stanova za bezbednjake na Novom naselju

Gradnja tri zgrade sa 438 stanova za bezbednjake počela je severno od Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju.

Informaciju o početku radova je dala Vlada Srbije, a kako 021.rs saznaje, rok za za završetak radova je 540 dana.

Ove stanove gradi preduzeće "SPV Dunav", koje je zaduženo za gradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, a izvođači radova su izabrani na nedavnom tenderu. Vrednost posla je 1.845.130.907,86 dinara bez PDV-a. Radove izvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << firme "W.D. Consord west" iz Beograda, "Frenki alarm" iz Valjeva, "Lux-elektor" iz Uba, "MPP Jedinstvo" iz Sevoja i "Tron Tex" iz Novog Sada i oni su bili jedini ponuđači na tenderu.

Više o zgradama "G", "Đ" i "E" možete pročitati OVDE, a podsetimo da je u avgustu prošle godine počela gradnja 548 stanova i o tome više OVDE.

Sve ove zgrade se zidaju u okviru kompleksa koji treba da sadrži ukupno 1.972 stana i nalazi se severno od Bulevara vojvode Stepe, na zemljištu koje je bilo deo kasarne Jugovićevo.

Stanove će bezbednjaci moći da kupe po ceni od 500 evra po kvadratu.

Procedura prodaje prvih 548 stanova je počela nedavno prijavljivanjem preko sajta "SPV Dunav", a ta procedura će biti nastavljena od 27. januara. Na sajtu se vidi da se prijavilo 1.093 pripadnika snaga bezbednosti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.