Izvor: Radio 021, 05.Sep.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan vozio bez dozvole, izazvao sudar, bežao saobraćajcima i prošao kroz crveno - kažnjen sa 10.200 evra

Pedesetdvogodišnji muškarac iz Osijeka u utorak je dobio najveću kaznu od saobraćajne policije ikad napisanu u Hrvatskoj.

On je, kako piše Index.hr, kažnjen sa čak 76.000 kuna (što je oko 10.200 evra) ali i zabranom vožnje dve godine.

Ako se pitate šta je taj Osiječanin uradio pa da je dobio takvu drakonsku kaznu, odgovor je da je pijan izazvao sudar vozeći neprilagođenom brzinom, zatim je odbio da se se zaustavi na zahtev policije, prošao je kroz crveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svetlo na semaforu, a sve to je uradio dok je vozio bez dozvole, koja mu je privremeno oduzeta.

Osječko-baranjska policija u sredu je saopštila da je uhapšeni imao 2,8 promila alkohola u krvi.

Osim novčane kazne izrečena mu je i kazna zabrane vožnje na dve godine a zaradio je i 24 negativna boda.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.