Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2021, 12:30

Pevač uboden nožem u srce na Spensu se oporavlja, napadaču preti doživotni zatvor

Pevaču Strahinji Mrđenu koji je uboden nožem u srce u masovnoj tuči ispred kafića na Spensu u Novom Sadu stanje se poboljšalo, saznajemo iz KCV.
– Pacijent S. M. 1994. godište, nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operativnog zbinjavanja, drugog postoperativnog dana je svestan i hemodinamski stabilan te se u toku dana planira premeštaj na IKVBV Odeljenje grudne hirurgije, radi daljeg lečenja- saopštila je PR služba KCV-a, prenosi 192.rs.
Nakon tuče policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uhapsila nekoliko osoba i radi se na rasvetljavanju ovog događaja.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

a
Napadaču preti doživotni zatvor Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom tuče koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta “Prag”, na Spensu, u kojem je teško povređen pevač Strahinja Mrđen.
Kako se navodi, u incidentu koji se dogodio ispred ugostiteljskog objekta na Spensu, oko 23 časa, za sada nepoznati izvršilac ili više njih je oštećenima S. M. i O. S. zadalo više ubodnih rana nepoznatim oruđem, piše 021.rs.
Više javno tužilaštvo je ovaj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju, za šta je zapraćena kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom.
“Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u okviru predistražnog postupka za krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, u skladu sa zakonom, nastavlja dalji intezivan rad sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na utvrđivanju identiteta izvršilaca tog krivičnog dela i prikupljanju dokaza, te se će javnost blagovremeno obaveštavati o daljem toku postupka”, navode u Tužilaštvu.
Tužilaštvo navodi da je do sada utvrđeno da je iste večeri, najpre u blizini TC “Promenada”, a potom i u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, u prisustvu većeg broja lica i medicinskih radnika, došlo do remećanja javnog reda i mira, a tom prilikom je napadnut i jedan policajac.
Određeno je zadržavanje tri osobe u trajanju od 48 sati, i oni će biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvu u Novom Sadu, gde će biti saslušani zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice.
MUP je prethodno saopštio da su uhapšeni Novosađani O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24).
Masovna tuča u kafiću “Prag” na Spensu, muškarac uboden u srce

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.