Pančevo: Zastupnik turističke agencije “Global Veb Travel Servis” braniće se sa slobode

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Zastupnik turističke agencije “Global Veb Travel Servis” braniće se sa slobode

Osnovno javno tužilaštvo posle hapšenja saslušalo je B. B. (1964) zastupnika turističke agencije “Global Veb Travel Servis” iz Pančeva koji je osumnjičen za prevaru.

Posle saslušanja, kako je potvrdila portparolka ovog tužilaštva Jelena Samuilov, B.B. je pušten da se brani sa slobode.

Portal 013info.rs podseća da je, prema saopštenju MUP-a, B.B. osumnjičen da je od maja do kraja avgusta ove godine, lažnim prikazivanjem činjenica, doveo u zabludu 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ljudi da će im, kao zastupnik turističke agencije "Global Veb Travel Servis“ obezbediti putovanje na željene destinacije, za šta je od njih uzeo novac.

Novac koji mu je predat nije uplaćivao organizatorima putovanja, nego je zadržao ukupno 2.397.000 dinara.

Autor: 013info.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.