Izvor: Radio 021, 04.Dec.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Poslovni prostor od 160 kvadrata izdali za simboličnu cenu

Članovi Gradskog veća saglasili su se na današnjoj sednici, između ostalog, i da se Udruženju "Ruke" iz Banatskog Brestovca da u zakup, van postupka javnog nadmetanja, poslovni prostor u Ulici Oslobođenja 21, u Pančevu i to po ceni od 8.600 dinara mesečno.

Inače, Udruženje "Ruke" prema podacima iz APR-a osnovano je 14. avgusta 2018. godine, radi "pružanja pomoći i podrške ugroženim društvenim grupama, a naročito ženama iz socijalno ugroženih sredina i ženama žrtava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nasilja, zatim nacionalnim manjinama, pojednicima i njihovim najbližima". Zastupnica udruženja je Zorana Mihajlović, iz Pančeva.

Gradski poslovni prostor se određuje za delatnost domaćih humanitarnih organizacija, političkih stranaka, organizacija i udruženja iz oblasti zdravstva, kulture, nauke, prosvete, sporta, socijalne i dečje zaštite.

Inače, primera radi, prema pregledu ponude na sajtu Halo Oglasi, može se videti da se poslovni prostor iste veličine u Pančevu plaća 1.900 evra mesečno.

Autor: PANpress

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.