Pacov izazvao kratak spoj i nestanak struje za vreme baletske predstave

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacov izazvao kratak spoj i nestanak struje za vreme baletske predstave

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australijskom gradu Adelejdu, jedan pacov je izazvao pravu pometnju na baletskoj predstavi "Uspavana lepotica", kada su članovi ansambla i gledaoci uz pomoć džepnih lampi evakuisani iz Festivalskog centra.

Južnoaustralijska elektroprivreda je potvrdila da je pacov izazvao kratak spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti, nakon čega je severozapadni deo grada ostao bez struje na dva sata.

Kada je oko 2.000 gledalaca shvatilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da potpuna tama nije deo predstave nastalo je komešanje, a potom su obavešteni da se radi o nestanku struje, te da će biti evakuisani iz pozorišta.

Bilo je to poslednje izvođenje predstave "Uspavana lepotica" u ovoj sezoni, kazali su organizatori, te uputili izvinjenje ansamblu i gledaocima.

Autor: Hina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.