Izvor: Radio 021, 31.Maj.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pab kviz "Na jedno slovo" u ponedeljak ponovo u Radio kafeu

Četvrti pab kviz "Na jedno slovo" održaće se u ponedeljak, 3. juna, u Radio kafeu, sa početkom u 20 časova, u organizaciji "Inkvizitora".

Kako za 021 kaže kvizmaster Branimir Arsić organizatori se raduju novim izazovima koje će pružiti takmičarima i ponovnom susretu u Radio kafeu.

"Prošla su tri kviza ovog koncepta u Radio kafeu i može se reći da se već polako osećamo kao kod kuće. Formirali smo i neku bazu ekipa kojima se više ta opcija sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i naravno imamo svakog ponedeljka i neke nove ekipe."

Ovaj pab kviz od drugih se razlikuje po tome što odgovori u svim oblastima počinju na isto slovo, pa je učesnicima koji se dvoume između dva odgovora lakše da se sete koji je pravi.

Međutim, Branimir navodi da oni uvek vole da iznenade takmičare. Tako su na prošlom kvizu umesto da sve oblasti počinju na isto slovo, naveli takmičare na malo više mozganja, jer je svaka oblast počinjala na drugo slovo koje su učesnici morali da otkriju tako što su znali odgovor na bar jedno pitanje iz oblasti. "Prošli kviz je bio prilično iznenađujuć za sve u Radio kafeu i ono što mogu da obećam je da ćemo ih i ovaj put, ali i svaki drugi, na neki drugi način iznenaditi", navodi on.

Oblasti kroz koje će učesnici proći su film, muzika, opšta kultura, sport, književnost, istorija, geografija i tajna oblast koju saznaju neposredno pred drugo poluvreme.

Da biste učestvovali u kvizu potrebno je da imate ekipu od najviše pet članova, a najbolje bi bilo da je svaki član "potkovan" znanjem iz različitih oblasti. Članovi ekipe se konsultuju i odgovaraju na pitanja koja su prikazana na video bimu. Odgovori se upisuju na papir, tako da "nema blamiranja ili žurbe, sve je krajnje opušteno i relativno anonimno".

Za najbolje ekipe su obezbeđene vredne nagrade. Pobednici će sa sobom poneti knjige i medalje, a njihov ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji "Oblast večeri" dobija burgere za sve članove. Ekipa koja na rang listi bude treća, dobija po jedno piće za svakog člana. "Kviz na jedno slovo" održavaće se u Radio kafeu svakog drugog ponedeljka u 20h, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na broj 069/1000-600 ili na Fejsbuk/Instagram stranici "Pab kviz Inkvizitor".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.