PSG demantovao da je Saša Janković upucan ili ubijen

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG demantovao da je Saša Janković upucan ili ubijen

Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da su netačne informacije objavljene na društvenim mrežama da je na predsednika tog pokreta Sašu Jankovića "pucano ili da je ubijen".

"Obaveštavamo javnost da je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković živ i zdrav", navodi se u saopštenju.

Član predsedništva PSG Srđan Škoro je kazao da sama činjenica da je ogroman broj ljudi poverovao u tu "užasnu vest" svedoči o tome u kakvom gradu i državi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << žive građani Srbije.

"Želimo da verujemo da proturanje ovako opasnih i uznemirujućih lažnih vesti ne predstavlja pripremu javnosti za ono što bi moglo da usledi", rekao je Škoro.

On je kazao da se svakodnevno protiv Saše Jankovića i PSG-a vodi "bestijalna kampanja preko plaćenih sluga odanih aktuelnoj vlasti" i ocenio da je strah od gubitka beogradskih izbora "očigledno toliko izražen u vladajućoj koaliciji da ga više ne mogu skriti".

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.