Ovo je najlepša plaža u Evropi za 2022, a srpske turističke agencije nisu ni čule za nju

Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022, 12:07

Ovo je najlepša plaža u Evropi za 2022, a srpske turističke agencije nisu ni čule za nju

Porto Santo Golden Beach, adut portugalskih Madeira ostrva, najbolja je plaža u Evropi za 2022. prema European best destinations listi, prenosi Nova.rs.
Tu plažu dugu 9 kilometara, sa zlatnim peskom i kristalno čistim tirkiznim morem, teško ćete naći među ponudama naših turističkih agencija.
“Ostrva Madeira, koja uključuju glavno ostrvo Madeiru i Porto Santo, ove godine su najbolja destinacija za letovanje u Evropi sa dve plaže u top 5 najlepših u Evropi. Nagrađena titulom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „Najbolja plaža u Evropi 2022“, zlatna peščana plaža Porto Santo svetski je poznata. Pored toga što je savršena za uživanje, poznata je i po terapeutskom dejstvu peska. Spa Porto Santo naizmenično koristi tretmane morskom vodom i tople tretmane peskom“, navodi se u opisu, a zanimljivo je da je već na trećem mestu Seixal Beach na severnoj obali Madeire, karakteristična po crnom pesku.
Madeira ostrva rođena su iz vulkana usred Atlantika. Ako odlučite da se u sopstvenom aranžmanu zaputite u mesto gde je, kako kažu, “večno proleće”, opcije su letovi iz Lisabona ili Porta.
„Mnogo manje prometna od Kanarskih ostrva, ostrva Madeira nude autentični turizam, 100% prirodu i hotelsku infrastrukturu na visokom nivou. Ako želite da izbegnete gužvu i ponovo se povežete sa prirodom, to je vrhunski izbor ovog leta“, navodi se u preporuci te atraktivne letnje destinacije.
Izvori: Nova.rs, Visit Madeira
Najlepše ostrvo na svetu je pravi raj na zemlji (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.