Ove godine projektna dokumentacija za podzemnu garažu u Ulici Modene

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine projektna dokumentacija za podzemnu garažu u Ulici Modene

"Parking servis" će ove godine izraditi projektnu dokumentaciju za podzemnu garažu ispod Ulice Modene, a vrednost investicije je oko 18 miliona dinara.

Prema gradskim strateškim dokumentima, radovi u Ulici Modene počeli bi verovatno 2018. godine i tada bi već trebalo obezbediti bar polovinu od 700 miliona dinara potrebnih za izgradnju garaže. U investicionom planu se navodi da će polovina sredstava za izgradnju doći direktno iz budžeta, a ostatak bi bio pozajmljen, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bankarskim kreditom ili iz nekog od fondova.

Kako navode u "Parking servisu", ove godine je planirana i nabavka novog "pauk" vozila.

U saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, planira se postavljanje senzora na određenim parkiralištima u crvenoj zoni, sa ciljem da se kreira informacioni sistem koji bi pružao informacije o slobodnom broju parking mesta.

Ovo preduzeće će, takođe, nastaviti aktivnosti na kompletnoj automatizaciji zatvorenih parkirališta, čime se omogućava njihov stalni rad.

Inače, prošle godine je u gradu uređeno 13 parkirališta za bicikle sa ukupno 95 držača.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.