Izvor: Radio 021, 09.Jul.2020, 15:17

Otvoren renoviran i proširen Gomex-ov objekat u Vršcu

Kompanija Gomex je u četvrtak, 9. jula, otvorila renovirani maloprodajni objekat u Vršcu, koji pored novog izgleda ima i više prostora.

Potrošači će biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu.

Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, a pored najsavremenije opreme, i naša pekara je dobila novi izgled, pa će vas svakog dana dočekati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kao i nova vrsta hleba. Za ljubaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i brzu uslugu brine se 17 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra. Odeljenje za sveže voće i povrće je takođe prošireno.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Radovi na ovom objektu su završeni u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat "Fontana" je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u našem sistemu. Kompanija Gomex će i tokom ove godine nastaviti da obnavlja svoja prodajna mesta, kao i da im daje novi izgled i funkcionalnost.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.