Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020, 15:55

Otkazan meč odbojkaša Vojvodine zbog zdravstvenog stanja igrača

Odbojkaški klub Vojvodina neće igrati utakmicu protiv Mladog radnika, zakazanu za subotu, 31. oktobar, zbog zdravstvenog stanja pojedinih igrača.

U klubu poručuju da odbojkaši iz redova državnog šampiona ne pokazuju simptome korona virusa, ali će svi biti testirani. Meč je otkazan u dogovoru sa timom iz Požarevca.

Sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan kaže da su iz istog razloga morali da otkažu i prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pomerena za 3. novembar.

"Većina igrača trenira, ali su roviti i najvažnije je da se skroz oporave i budu spremni za taj kup meč u Subotici. Ni kod jednog igrača nije potvrđeno da je pozitivan na kovid-19, ali će svi koji nastupaju na utakmici sa Spartakom biti testirani. Iako ne pokazuju simptome, uradićemo test da bismo bili sigurni. Veoma je važno održati kontinuitet u takmičenjima, ali je najvažnije u ovim momentima pokazati ozbiljnost, ponašati se odgovorno i misliti na opštu dobrobit", kaže Boškan.

Termin utakmice osmog kola Superlige biće naknadno određen.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otkazan meč odbojkaša Vojvodine zbog zdravstvenog stanja igrača

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020

Odbojkaški klub Vojvodina neće igrati utakmicu protiv Mladog radnika, zakazanu za subotu, 31. oktobar, zbog zdravstvenog stanja pojedinih igrača...Uklubu poručuju da odbojkaši iz redova državnog šampiona ne pokazuju simptome korona virusa, ali će svi biti testirani. Meč je državnog šampionata...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.