Izvor: Radio 021, 02.Jun.2020, 08:11

Osumnjičenom za ubistvo roditelja u Sremskim Karlovcima do 30 dana pritvora

Četrdesetosmogodišnjem Z. K, osumnjičenom da je hicima iz lovačke puške ubio svoje roditelje u Sremskim Karlovcima, određen je pritvor do 30 dana.

To je u rađeno zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnika, osumnjičeni je izneo svoju odbranu i priznao ubistvo sedamdesetsedmogodišnjeg oca Ljubodraga i šezdesetšestogodišnje majke Gordane.

Zločin se dogodio u subotu, 30. maja, a bračni par >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je ubijen u svojoj vikendici. Osumnjičeni je uhapšen u stanu u Sremskim Karlovcima, a prilikom hapšenja se nije opirao.

Z. K. je bio lekar, radio je u jednoj ambulanti u Novom Sadu, ali je prošle godine dobio otkaz.

Autor: 021, Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.