Osijek: Mladić ubio dečaka jer je pričao glasno u bioskopu

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osijek: Mladić ubio dečaka jer je pričao glasno u bioskopu

Dečak od 15 godina nožem je uboden u nogu u bisokopu "CineStar" u osiječkom trgovačkom centru "Portanova", a povredio ga je 24-godišnjak kojem je smetala buka.

Napad se dogodio u subotu oko 21.35 sati, piše "Večernji list". Napadač je od ranije poznat policiji. Za 24 godine već je stigao da povredi tri osobe, računajući i poslednji napad.

Kako "Večernji" saznaje, 15-godišnjak bio je u društvu svojih nekoliko prijatelja, vršnjaka, a 24-godišnjak ih je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << puta "opominjao" da se stišaju. Na kraju je izvukao mali preklopni nožić i nasrnuo na dečaka.

"Zadao mu je ubodnu ranu u desnu natkolenicu. Hitna pomoć prevezla je povređenog dečaka u bolnicu u Osijeku, gde su mu utvrđene lakše telesne povrede", rečeno je u PU osječko-baranjskoj.

Napadaču sledi krivična prijava za pokušaj nanošenja teške telesne povrede. U dosijeu već ima dva slična krivična dela.

Autor: Večernji list

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.