Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021, 12:24

Organizatori dodele Zlatnih globusa očekuju milione gledalaca uz televizore

Na svečanosti dodele Zlatnih globusa neće biti crvenog tepiha ni zvezda u publici, ali su ulozi na prvoj većoj ovosezonskoj dodeli holivudskih nagrada i dalje visoki.

Organizatori očekuju da će svečanost pratiti milioni gledalaca širom sveta.

S obzirom na to da pandemija još uvek traje, a u Los Anđelesu su na snazi stroge restriktivne mere, ovogodišnju dodelu gledaoci neće pratiti kao što je to uobičajeno, posebno nakon što je tim koji stoji iza Emija izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << gotovo besprekornu dodelu nagrada u praznom pozorištu.

Organizatori su iznenadili najavom da će se svečanost dodele Zlatnih globusa odvijati na dve lokacije – jedna je u Njujorku, a druga u Los Anđelesu.

To bi trebalo da omogući većem broju slavnih ličnosti da lično prezentuju nagrade, bez obzira na to što će nominovani morati da ostanu kod kuće.

Dobitnici će biti poznati u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.