Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2021, 02:47

Od 20. juna neverovatni ljubavni obrti se spremaju za Blizance, Lavove i Ribe

Sledeća velika zvezdana promena stiže 20. juna, kada Sunce ulazi u znak Raka, i, odjednom se energetski talas potpuno menja. Umorni od tako aktivnosti u sezoni Blizanaca i pomračenja, bićemo jako zahvalni za ovu mnogo blažu promenu tempa.
To je takođe i zvanični početak leta na severnoj hemisferi, koji označava vreme za odbacivanje sumnji i strahova i stupanje na sunčevu svetlost. Merkur će takođe završiti svoju retrogradnost za to vreme (22. juna), polako vraćajući sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << teme povezane sa komunikacijom u normalu.
Blizanci Da li bi vaš najgori slom mogao biti vaš najveći uspon? Nešto nam govori da imate moć i potencijal da preokrenete svoju sudbinu, Blizanci. Dakle, konsultujte svog unutrašnjeg alhemičara i promenite ili odbacite ono što vam više ne treba.
Verujte da je ono za šta ćete osloboditi prostor mnogo dragocenije od onoga što ste pustili. Od blizanaca koji se osećaju “zaglavljenim” u vezi pravo je vreme da rešenje nađu u komunikaciji sa partnerom ili da krenu dalje. To svetlo na kraju tunela nije mit, već istina, koju ćete veoma brzo i sami ugledati.
Lav Svi volimo uzbuđenje novog. Čeznemo za navalom adrenalina koji dolazi od polaska u nepoznato. Da li biste, pritom, mogli nesvesno da se igrate vatrom? To je nešto o čemu biste trebali razmisliti kada krenete da tražite samopotvrdu van svoje veze. Nešto nam govori da je ono što imate kod kuće mnogo dragocenije, Lave.
Za slobodne Lavove ukazuje se mnogo prilika za druženje i nova poznanstva (da, uprkos pandemiji!). Dakle, ostanite otvoreni za magiju! Nešto nam govori da dosadni udvarač tačno zna kako da vas šarmira i prokrči svoj put u vaš život.
Ribe Ovo je mesec mnogih otkrovenja. Shvatate da ste jedina osoba koja vam stoji na putu ka najboljem mogućem životu. Dakle, aktivno otvarate portale radosti, obilja i kreativnosti, prizivajući čuda za koja ste nekada mislili da su daleki san.
Ovo je takođe vreme obnovljene strasti, Ribe. Vreme igranja vaših fantazija sa nekim ko je dobro upućen u umetnost zadovoljstva.
Oni koji su u ranoj fazi veze otkriće da njihova priča ima više od “uništavanja” jedno drugog do sitnih sati. Svemir se zaverio i radi da budete zajedno. Ostavite ta vrata širom otvorena!
Pomračenje Sunca 10. juna će pogoditi 4 znaka, popravljaće svoj život od glave do pete

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.