Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 11:01

Od 10. avgusta prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP

U toku je izrada godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti, za sve zone u gradskom i prigradskom saobraćaju, od I do IV zone.

Cena godišnje karte je 5.000 dinara (+troškovi izrade 375 dinara). Zahtevi za izradu se predaju na šalteru 12 na Međumesnoj autobuskoj stanici. Godišnja karta važi godinu dana od dana izdavanja.

"Odobreno je da učenici i studenti u septembru i oktobru mogu na prošlogodišnju pokaznu kartu (za sezonu 2019/2020) da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kupe mesečnu markicu", navode u GSP-u.

Za učenike i studente koji nemaju izrađene pokazne karte za sezonu 2019/2020, kao ni mogućnost izrade godišnje karte (beskontaktne čip kartice) omogućena je izrada pokaznih karata kako bi mogli da kupuju mesečne markice za septembar i oktobar.

Izrada ovih pokaznih karata odnosi se na IIA, IIIA, IVA, VA, VIA, VIIA, VIIIA i IXA zonu (Sremski Karlovci, Bački Jarak, Novi Rakovac, Beočin, Temerin, Brazilija, Čerević, Gospođinci, Koruška, Banoštor, Sviloš, Susak, Grabovo i Lug).

Prijem zahteva za izradu pokaznih karata će početi 10. avgusta na svim kioscima gde se prodaju markice.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Od ponedeljka prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP

Izvor: NoviSad.com, 04.Avg.2020

U toku je izrada godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti, za sve zone u gradskom i prigradskom saobraćaju, od I do IV zone. Cena godišnje..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.