Izvor: Radio 021, 14.Maj.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljena potraga za dečakom koji je upao u nabujali potok

Šestogodišnjak je upao u nabujali potok kod porodične kuće u blizini Žepča, potvrdila je za N1 Sarajevo portparolka MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić.

Potraga je obustavljena u popodnevnim satima, nakon što je pretraženo korito potoka u koji je dečak upao.

Dečak je u nabujali potok upao dok je vozio bicikl, koji je pronađen nekoliko stotina metara od mesta nesreće. Majka dečaka je skočila za njim u bujicu, ali nije uspela da dođe do njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Meštani Begovog Hana satima su pregledali svaki metar korita potoka, kukama pretraživali dno, a u akciju su uključeni i pripadnici Gorske službe spasavanja Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite i Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.

Potraga bi trebalo da se nastavi sutra. "Čim sam saznao šta se desilo, to je bilo negde oko 11 sati. Još mi je jedan rođak naišao, otišli smo uz reku. Ušli smo u vodu da ga tražimo, a za njim su pošli snaha i supruga od rođaka. Sve smo pretražili, ali nikakvih rezultata nije bilo. Brat i snaha su završili na psihijatriji, kako i ne bi", kazao je rođak dečaka.

Autor: N1, Klix

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.