Izvor: Novine novosadske, 26.Jul.2012, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski supružnici prvu bračnu noć proveli u ćeliji umesto u krevetu

Umesto da prvu bračnu noć provedu razmenjujući nežnosti, Novosađani Suzana (32) i Milenko Radojević su posle svadbenog veselja završili u Policijskoj stanici. Kako pišu Novosti, mlada u beloj venčanici i mladoženja u svečanom odelu, policijskim automobilom su u noći između nedelje i ponedeljka privedeni oko dva sata, ali su ubrzo pušteni i rečeno im je da će protiv mladoženje biti podneta prijava.

Razloga za dolazak policijske patrole u restoran “Fudži galerija”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << po tvrdnjama vlasnika Boška Šerbedžije i mladenaca nije bilo, jer je veselje već bilo završeno i muzika otišla. – Supruga i ja smo stajali ispred ulaza i ispraćali zvanice, kada se zaustavilo policijsko vozilo, a jedan od policajaca je rekao da pozovemo vlasnika. Bilo mi je neprijatno jer sam ja zamolio vlasnika da ostanemo posle jedan sat, dokle je bilo prijavljeno slavlje. Objasnio sam da se velika većina gostiju razišla, i u to su se mogli na licu mesta uveriti – ispričao je mladoženja.
- Nisu uvažili molbu da odu i ne kvare nam svadbeno veselje i revoltirano sam im rekao da treba da ih bude sramota. Potom je jedan od njih sa pendrekom u ruci krenuo prema nama, i pred mladom mi udario dva šamara. Ona ih je molila da prestanu, uplašeno je vrištala i stala između nas, pokušavajući da spreči dalji incident. Tek kada je povikala da će ih tužiti, situacija se smirila – tvrdi Milenko.
Kada se činilo da će se sve završiti na tome, i kada su seli u kola, usledio je obrt. – Opsovao sam, i verovatno su to čuli. Vratili su se i naredili nam da uđemo u vozilo – priznaje mladoženja i dodaje da je im je ispred ulaza u policijsku stanicu dežurni naredio da uđu unutra, a njemu da se okrene i gleda u zid, pominjući prekršajne prijave.
U novosadskoj Policijskoj upravi je Novostima rečeno da se proveravaju svi navodi kako bi se utvrdile činjenice. Formalno, nije podneta pritužba na policijske službenike koji su intervenisali po dojavi građana o narušavanju javnog reda i mira. Policija će pozvati i građane koji tvrde da su oštećeni i sve očevice, proveriti video-zapis i preduzeti sve druge potrebne mere, a o rezultatima i ishodu ovog postupka će blagovremeno obavestiti sve zainteresovane stranke. Policajci su vlasnika lokala legitimisali, a zatim mu napisali prijavu zbog nepoštovanja radnog vremena, i napomenuli da su došli jer se neko od stanara žalio na buku.
Radojevići i vlasnik restorana ne isključuje mogućnost da protiv policajaca podnesu tužbu.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.