Novosadski “Velja Nevolja” i igrač za najprljavije poslove uhapšen na Jahorini

Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2021, 12:35

Novosadski “Velja Nevolja” i igrač za najprljavije poslove uhapšen na Jahorini

Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, uhapšen je na Jahorini.
Milutinović je uhapšen u hotelu Vučko na Jahorini rano jutros. Istovremeno, u Novom Sadu je, kako nezvanično saznajemo, uhapšen i njegov rođeni brat.
Za sada nije poznato koji su razlozi hapšenja, ali se Milutinović godinama povezivao sa kriminalom, reketiranjem i nasilnilkim ponašanjem. Na njega je čak tri puta pokušan atentan postavljanjem eksploziva pod automobile. Milutinovića su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uhapsili pripadnici policije Republike Srpske.
Foto: Alternativna TV
Milutinović, kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba “Kabel”, dobro je poznat policiji, ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion. Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu “Karađorđe” kad FK Vojvodina igra utakmice.
Zanimljivo je da je svojevremeno Snajper uslikan i s gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, na jednom od prijema u glavnom gradu Vojvodine.
Slobodan Milutinović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević
Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu “Karađorđe” kad FK Vojvodina igra utakmice, piše Nova.
Portal Luftika u više navrata pisao je o brojnim kriminalnim incidentima povezanim sa uhapšenim Milutinovićem:
Novi gradonačelnikov čovek u upravi FK Vojvodina: Dilovanje droge, posredovanje u prostituciji, napad na policajca…
Novosadski kriminalni gang na platnom spisku EPS-a. Iza njih su iznude, prebijanje do smrti, dilovanje…
Snajperova 5-orka pretukla mladića u službenim prostorijama FK Vojvodine
Kriminalac iz uprave FK Vojvodina reketirao fudbalera za 40.000 €

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Banjaluka -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili na Jahorini Slobodana Milutinovića, zvanog Slobo Snajper, iz Novog Sada, javlja ATV...Taj portal navodi da je Milutinović kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, koji je dobro poznat policiji i ima debeo dosije...

Nastavak na B92...

Sloba Snajper uhapšen na Jahorini

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Član Upravnog odbora FK Vojvodina, Slobodan Milutinović Snajper (35), koji je poznat po različitim kriminalnim delima, uhapšen je na Jahorini...Informaciju o hapšenju su preneli novinski portali iz BiH, kao i fotografije hapšenja, ali za sada nema informacija koji je razlog za privođenje kontroverznog...

Nastavak na Radio 021...

Sloba Snajper ukratko: Od severne tribine do lože "Karađorđa" put je kratak

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je danas na Jahorini. Funkcioner FK Vojvodina poznatiji je javnosti po naslovima iz crne hronike, nego po svom sportskom radu...Na internetu i dalje kruže fotografije Slobe Snajpera kraj nekadašnjeg predsednika FK Vojvodina Ratka Buturovića, svima poznatijeg...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.