Novosadski Tesla centar poziva svršene osnovce da upišu najtraženije smerove na tržištu

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski "Tesla centar" poziva svršene osnovce da upišu najtraženije smerove na tržištu

Novosađani zainteresovani da dobiju najkvalitetnije srednje obrazovanje u četiri popularne oblasti svoje poverenje mogu da predaju Školi za srednje obrazovanje "Tesla centar".

Novootvorena škola akreditovana je rešenjem Ministarstva prosvete za četiri oblasti: Elektrotehnika, Zdravstvo i socijalna zaštita, Geodezija i građevinarstvo i Šumarstvo i obrada drveta.

Inovativnim i svežim pristupom radu i usavršavanju, "Tesla centar" polaznicima nudi kvalitetno teorijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i praktično znanje u pozitivnom, poslovnom okruženju, savršenom za obrazovanje budućih vrsnih stručnjaka.

Okrenuta prema mladima, ali otvorena i za dokvalifikacije, "Tesla centar" okuplja nastavni kadar sa višedecenijskim iskustvom u pomenutim oblastima rada na način koji, u današnje vreme, najbolje odgovara učenju i usavršavanju, uzimajući u obzir činjenicu da klasično obrazovanje nema kapacitet da zadovolji potrebe svakog individualca, budućeg profesionalca

Obrazovni profil Elektrotehničar informacionih tehnologija definitivno privlači mnogo pažnje u vreme ubrzanog razvoja IT i potražnje za ovim kadrom. Ne samo to - veliki procenta mladih istinski je zainteresovan da se bavi IT-jem, te je ovaj smer savršen izbor. Nakon završenog smera elektrotehničar informacionih tehnologija, mladi stručnjaci su osposobljeni da učestvuju u izradi softverskih aplikacija, kreiranju i razvijanju baza podataka, instalaciji operativnih sistema, održavanju računarskih sistema i slično. Teren je potpuno njihov i mogu da biraju firmu u kojoj će pružiti svoj maksimum, a potpuno su osposobljeni da upišu bilo koji fakultet u ovoj oblasti.

Medicinska sestra - tehničar je još jedan zahvalan i tražen profil. Nakon završenog četvorogodišnjeg školovanja, polaznici su osposobljeni da pružaju visokokvalitetnu negu i pomoć, propisuju potrebne terapije, prate telesne promene kod vitalnih funkcija, ali i da vode medicinsku dokumentaciju.

Medicinska sestra za rad u gerijatriji je specifično i humano zanimanje, savršeno za one koji svoje znanje i vreme žele da posvete onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su stariji građani. Stečeno znanje podrazumeva prevenciju, tretman i rehabilitaciju starih osoba u raznim okruženjima poput stacionarnih ustanova i domova za starije i nemoćne, ali i u kućnim uslovima i drugim zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Osim pomenutih smerova, zainteresovanima su na raspolaganju i smerovi Građevinski tehničar, Arhitektonski tehničar, Stolar, Rukovodilac građevinske mehanizacije, Šumarski tehničar i Tehničar za lovstvo i ribolovstvo.

Polaznici mogu da računaju na praksu u najboljim firmama u oblastima koje ih zanimaju, te i najbolji uvid u ono što ih čeka kada završe školu.

Kao što je pomenuto, Škola za srednje obrazovanje "Tesla centar" zainteresovanima nudi i vandredno i redovno školovanje, kao i prekvalifikaciju i dokvalifikaciju. Svršeni đaci imaju odličnu podlogu da, po diplomiranju, upišu bilo koju visokoškolsku ustanovu, kao i da se odmah bace u poslovne vode, potkovani dobrim znanjem.

Za više informacija o upisu možete posetiti "Tesla centar" u Radničkoj 20, kao i pozvati na broj telefona 021/66-22-662 ili se obratiti mejlom na teslacentarns@gmail.com.

Autor: Reklamni tekst

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.