Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska liga: Jedinstvo i Šajkaš razmontirali protivnike, Novi Sad posle preokreta do pobede

Drugo kolo Novosadske lige donelo je mnoštvo golova, pa je viđeno 35 pogodaka na devet mečeva.

Najubedljivije je bilo Jedinstvo iz Rumenke. Oni su na gostovanju Bačkoj u Begeču zabili čak osam golova, dok su svoju mrežu sačuvali čistom.

Posebno se istakao Pekić koji je postigao čak pet golova, u listu strelaca upisivao se u 15, 20, 60, 66. i 87. minutu, a pobedu Jedinstva potvrđivali su još i Veselinović, Kitić i Vučićević. Posle drugog kola Rumenčani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su tim koji se nalazi na prvom mestu tabele, sa 15 postignutih i nijednim primljenim golom, čime potvrđuju da su jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman u Vojvođansku ligu Jug naredne sezone.

Više nego dobru partiju pružio je Šajkaš na domaćem terenu gde je dočekao čuruški Hajduk. Posle 90 minuta rezultat je bio ubedljivih 7:0 za tim iz Kovilja.

Uzbudljiv meč viđen je u Bukovcu, gde je Fruškogorski partizan dočekao Novi Sad. Poveli su "Kanarinci" preko Vučića, ali Bukovčani se nisu predali i ubrzo kvare slavlje novosadskog tima, pa se na poluvremenu odlazi nerešenim rezultatom.

Na startu drugog poluvremena Bukovčani prelaze u vođstvo, ali igrači Novog Sada se nisu predali i konstantno su opsedali čuvara mreže Fruškogorskog partizana. Trud se isplatio u 77. minutu, kada golom Kavčića dolaze do 2:2. Neki timovi bi bili zadovoljni nerešenim ishodom na gostovanju, ali su plavo-žuti nastavili sa napadima i u 88. minutu utakmice, posle prodora i odličnog šuta Simića, Novi Sad dolazi do pobede od 3:2 i upisuje nova tri boda u prvenstvu.

U drugom kolu odigran je i komšijski derbi. Veternik je dočekao Futog, a slavio je domaćin rezultatom 2:0.

Lepe vesti Salajčanima donela je Slavija, koja je na gostovanju Omladincu u Stepanovićevu slavila sa 5:0. Na gostovanju je slavio i TSK, koji je sa 3:1 savladao kisačku Tatru.

U ostalim utakmicama igrali su : Sirig - Indeks 0:1, Bačka (Đurđevo) - Petrovaradin 2:1, ŽSK - Fruškogorac 1:3.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.