Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska "Nedelja knjige" u autobusima i na stajalištima GSP-a od ponedeljka

U autobusima JGSP "Novi Sad" biće deljene knjige od ponedeljka, 23. septembra, do četvrtka, 24. septembra, u okviru akcije "Nedelja knjige".

Knjige će se deliti u ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak, od 13 do 16 časova, na nekom od stajališta gde se ukrštaju mnogobrojne gradske i prigradske linije (ispred Bazara, u Šafarikovoj, kod Futoške pijace) ili u autobusima na linijama 3, 5, 7 i 8. Građani koje volonteri zateknu sa knjigom dobiće na poklon novu knjigu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Akciju sprovodi četvrtu godinu zaredom Color Media Communications, kao svojevrsnu najavu regionalnoj književnoj konferenciji "BookTalk" koja se krajem septembra organizuje u Novom Sadu.

Ovom akcijom, poručuju organizatori, promoviše se kultura čitanja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.