Novosađanka poginula u saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka poginula u saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke

Tanja Risteski (24) iz Novog Sada poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 19:25 časova u mestu Veliko Blaško, opština Laktaši, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Risteski, koja je upravljala automobilom BMW, poginula je prilikom sletanja njenog vozila s kolovoza.

Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Željka Fabić, zajedno sa policijskim službenicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Policijske stanice Laktaši, navodi se u saopštenju.

Tužilac je naložila da se uradi veštačenje kako bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tela nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Autor: Srna

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.