Novosađanka apeluje: „Ne hranite labudove napolitankama i hlebom na Štrandu“

Izvor: Luftika.rs, 31.Jan.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka apeluje: „Ne hranite labudove napolitankama i hlebom na Štrandu“

Predivna slika labudova na Štrandu bi možda ostala samo lepa fotografija da se i ovde ne krije jedan veliki problem. Novosađani dolaze da uživaju u prizoru, ali i prave grešku tako što hrane labudove na Štrandu hlebom, čak i napolitankama.

Redovno odlazim da hranim labudove, i žao mi je kad vidim da ih svi hrane hlebom (juče je jedan tata sa ćerkom davao Napolitanke labudovima). Oni su izgkadneli i uzeće bilo šta. Hleb i testenine im štete, ne mogu da svare. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Molim Vas, apelujte na ljude da im daju žitarice (kukuruz, raž, ovas).  Jedan kilogram kukuruza je 20din, a 1kg hleba je 80din. Logika je jasna, a nećemo naškoditi prelepim životinjama.
Hvala od srca.

Za espresso i limunadu ili kutiju cigara možete ovim lepim životinjama obezbediti 15 do 20kg kukuruza, što je dovoljno ovom jatu, makar za 1 dan.
http://foto1.luftika.rs/uploads/2017/01/video-1485856411.mp4

Menjajte svest, krenite od sebe.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.