Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2021, 01:14

Novosađanin osumnjičen da je gurnuo suprugu s Mosta slobode optužen za nasilje u porodici

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo optužni predlog Osnovnom sudu protiv četrdesetosmogodišnjeg Novosađanina Z. G. zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.
Ovaj Novosađanin prethodno se sumnjičio za ubistvo četrdesetogodišnje supruge M. G, a novi optužni predlog podnet je posle gotovo tri godine od njene smrti.
Ranije se sumnjalo da je osumnjičeni gurnuo svoju suprugu s Mosta slobode. Iako je on tvrdio da je sama skočila, nađeni tragovi upućivali su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << fizički sukob.
Tokom istrage, međutim, nije nađeno dovoljno dokaza da se osumnjičeni optuži za ubistvo, ali je nađeno dovoljno dokaza da se optuži za nasilje u porodici.
Telo supruge nađeno je gotovo mesec dana kasnije. Z. G. je proveo dva meseca u pritvoru, a posle toga je pušten da se brani sa slobode, prenosi portal 021.
Svirepa ubistva 5 žena potresla su čitavu Srbiju, a njihova stradanja ostala su misterija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.