Izvor: Radio 021, 21.Nov.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari bojkotovali pres poslanika jer je rekao da su mediji moralni tifusari

Novinari koji izveštavaju iz hrvatskog Sabora bojkotovali su konferenciju za medije poslanika Željka Glasnovića, na kojoj je prema najavi trebalo da govori o nacionalnoj bezbednosti, zbog uvreda koje im je uputio u ponedeljak.

Glasnović je tada rekao da državu vode isti neokomunistički kadrovi koji su je vodili do 1990, kao i da institucije vode bivši komunisti.

"Imate državu kao predgrađe Londona, a niste sredili pravni sistem, komunisti nisu mogli da sačuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šugavu Jugoslaviju, neki sede ovde, dobili ste državu skojevaca, bivših kadrova, nikad nije sprovedena lustracija, dobili ste medije koje su moralni tifusari, imaju moralnu sidu", neke su od optužbi i uvreda koje je izrekao Glasnović.

Taj Glasnovićev ispad u Saboru izazvao je niz reakcija.

"Svašta se može čuti s govornice, odgovornost je na zastupnicima, a i na vama medijima da to adekvatno komentarišete. Najbolji sud je sud građana, i vas medija da takve zastupnike tretirate na odgovarajući način", rekao je predsednik Sabora Gordan Jandroković.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Hrvatski novinari bojkotuju zbog uvreda, a kako je u Srbiji

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018

Novinari koji izveštavaju iz hrvatskog Sabora bojkotovali su konferenciju za medije poslanika Željka Glasnovića zbog uvreda koje im je uputio u ponedeljak. Ima li razloga da i srpski mediji na sličan način pošalju poruku političarima koji ih ponižavaju?..Izvor: N1..Neprijatelji demokratije, streljački...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.