Izvor: Radio 021, 20.Avg.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi film o Džejms Bondu zvaće se "Nema vremena za umiranje"

Film, u kojem će Danijel Krejg po poslednji put igrati Bonda, imaće premijeru u aprilu sledeće godine

Getty ImagesDanijel Krejg po poslednji put igra Džems Bonda

Dugo očekivani naslov sledećeg filma o Bondu konačno je otkriven.

Producenti su na Tviteru objavili da će se 25. film o Džejms Bondu zvati Nema vremena za umiranje (No Time To Die).

U filmu, u kojem će Danijel Krejg po peti i poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << put igrati agenta 007, „misterioznog negativaca" glumiće dobitnik Oskara Rami Malek.

Scenaristkinja je Fibi Voler Bridž, a Ralf Fajns i Ben Višou će se ponovo naći u filmu kao M (direktorka britanske tajne službe MI6) i Kju (član tajne službe MI6).

Naomi Haris se vraća kao Monipeni, a Rori Kinear će opet igrati šefa MI6 Bila Tanera.

Lea Sedu ponovo je u ulozi Medlin Svon koju je 2015. godine igrala u filmu „Spektra", dok se Džefri Vrajt vraća kao bivši agent CIA Feliks Lejter.

Reditelj je Keri Joji Fukunaga, koji je režirao prvu sezonu HBO-ove serije Pravi detektiv i Netfliksovu seriju Manijak.

Fukunaga se našao na čelu ovog projekta prošle godine nakon što je Deni Bojl otišao zbog „kreativnih razlika".

Nema vremena za umiranje premijeru će imati 3. aprila 2020. godine u Velikoj Britaniji i 8. aprila u SAD-u.

Fanovi agenta 007 možda će se setiti da je poznati producent Bonda Kabi Brokoli radio i na poznatom filmu o ratnom zarobljeniku iz 1958. godine koji se zvao Nema vremena za umiranje (No Time To Die).

Film koji je bio poznat i kao Tank Force režirao je Terens Jang, koji je takođe radio na filmovima o Bondu Dr No i Iz Rusije s ljubavlju.

Scenarista filma je Rihard Majbaum, koji je priče o Bondu prilagodio za skoro svaki film od Dr No do Dozvole za ubijanje.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.